Sunati acum:0758 057 421

Despre Kartoum Decor

VISUL UNEI NUNTI DE POVESTE
Vine un moment in viata cand trebuie sa faci ceva nou, ceva ce n-ai mai facut, ceva care te bucura nespus dar te si sperie in acelasi timp…Pentru noi, “o seara magica” nu e numai o vorba mare, din povesti, care sa atraga din prima. “Magic” te duce cu gandul la minune si la vraja. Si tot ce organizeaza “Kartoum Decor”, de la nunti si botezuri pana la petreceri de firma si chefuri private, chiar asa arata. O seara e magica este atunci cand grijile organizatorice dispar ca prin minune si momentele jenante se spulbera ca o vraja. Nu ne dorim ca evenimentele voastre sa fie organizate de noi ci de voi prin intermediul nostru. Va ascultam, va sugeram, suntem deschisi la orice fel de idee care va reprezinta si va face fericiti,atunci ai nevoie de noi, oamenii din culise, cei care creeaza formele atunci cand alegi sa-ti spui povestea de dragoste intr-un tare si raspicat “Da” la Starea Civila, cand sarbatoresti nasterea copilului tau, cand seful te numeste responsabil cu organizarea evenimentelor, cand castigi la loto sau primesti o mostenire, cand ai chef de o petrecere… varietatea, farmecul si eleganta unui eveniment se cladesc cu pasiune si profesionalism punand accent in mod deosebit pe zambetul si multumirea oamenilor, pe faptul ca fiecare sa se simta unic si special.
Pas cu pas, clipa de clipa suntem cu tine in a-ti oferi consilierea, organizarea si supravegherea celui mai fericit si minunat moment din viata ta,pentru noi a organiza evenimente este mai mult decat o profesie:esteopasiune.La dispozitia acestei pasiuni sunt puse toate resursele noastre umane, tehnice si logistice,pentru ca in decursul a catorva ani de experienta in domeniul organizarii de evenimente ,am invatat ca intr-adevar fiecare detaliu conteaza si ca de fapt aceasta face diferenta dintre un eveniment oarecare si un eveniment reusit.
Pentru ca noi chiar credem in sloganul nostru Fiecare clipa memorabila, fiecare detaliu perfect! Un cadru elegant, o atmosfera de poveste care vor face din nunta ta un eveniment memorabil pentru tine si invitatii tai, o zi speciala care va dura o viata.

Return to Top ▲Return to Top ▲